Sunday, 16 November 2014

BERAYA BERSAMA REVIVE

A long awaited letter from Permanis I received this evening.

ALHAMDULILLAH. Setelah sekian lama tidak memenangi apa-apa peraduan (baca: SLNW) petang tadi saya tiba-tiba mendapat rezeki pertama bulan November yang datang bergolek di depan pintu rumah merpati saya. Saya menerima surat dari Permanis menyatakan saya telah memenangi hadiah kedua iaitu barang-barang dapur bernilai RM800. Kemudian saya diberitahu anak lelaki saya juga telah mendapat baucer RM2K barangan Courts Mammoth dan isteri saya juga mendapat barangan dapur bernilai RM800 juga dari peraduan yang sama.

Terimakasih saya ucapkan kepada Permanis dan Econsave. Majulah sukan untuk Negara.

The original contest form that I cannot find the hardcopy one.

28 comments:

  1. Aslmkm...melawat blog kengkawan. 3 lalat ni blog lelaki ke perempuan ek? Anyway...suka gambar dlm blog ni..cantik2...guna kamera apa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Hee terimakasih sudi singgah ke blog merapu saya yang ini. Bukankah saya sudah menulis diatas itu 'isteri saya' - apalah ;-p . Psl kamera itu saya menggunakan kamera kompak saya yang biasa2 saja. Tetapi kadang2 saya menggunakan kamera dslr saya yang besar gedabak itu juga.

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah, timekaseh cik kak kopiolimauice ., ;)

      Delete
  3. Replies
    1. kihkih2, luckyla sangat makk Mrs tuu., suke suki hobi sajeer ;-p

      Delete
  4. whoaaa..asal menang banyak sangat nih? cite2 cmne leh dapat! I is jeles! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2, pegi je shopping mall giant ke tesco ke econsave ke beli barang pastu isi borang contest, pastu hntr jeeer., macam kata org 'untung sabut timbul, untung buaye tembage kene Penampor'., ;D

      Delete
  5. Replies
    1. Sekarang ini susah hendak menang contest selalu mak kann., Sudah ramai benar oranglain menyertainya. Nasib saja kalau dapat menang.

      Delete
  6. first time nak singgah sini.. salam perkenalan saudara.. saya tak penah percaya pun peraduan macam ni, takut kena tipu ja.. tahniah la menang.. ;)

    AKU DAN KAMU

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, selepas lebih setahun menceburi contest sebegini rasanya saya belum kena tertipu lagi.

      Delete
  7. wah rezeki melimpah ruah satu family dapat hadiah. tahniah.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. hobi suka suki sahaja mak suria melekit itu.

      Delete
  8. Replies
    1. terimakasih, menang biasa2 ajer ini. belum mendapat hadiah GP yang besar itu lagi!

      Delete
  9. Wahh, tahniahhh! bukan senang nak menang tuuu. hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. tahniah.. sekelurga menang :)

    ReplyDelete
  11. alhmadulillah . betul2 rezeki bergolek ni ...

    ReplyDelete
  12. Tahniah..byk nye Wak dapat..itu lah rezeki kalau rajin kan

    ReplyDelete
  13. tahniah Wak...dpt hadiah lg..bertuah wak...

    ReplyDelete
  14. Wahh,bestnye,1family dpt hadiah ni btw tahniah ye...;-)

    ReplyDelete

Salam. Ini bukan blog langau. Sila komen secara berhemah.