Sunday, 21 December 2014

GAMBAR SAYA DI CILOK LAGI



SAYA amatlah kecewa apabila ternampak gambar Tasik Biru yang saya ambil telah selamba dipaparkan dalam blog orang lain (link: alamcyber 2020) tanpa izin dan kebenaran saya. Dan yang lagi menyedihkan ialah tanda air nama saya(baca: watermark) dalam gambar itu juga telah dibuang juga dengan sengaja. Saya telahpun memantau blog tersebut dan beberapa blog-blog yang lain yang tidak bertanggungjawab juga dan suatu tindakan susulan oleh peguam saya akan dilakukan tidak berapa lama lagi.

Projek lalat: 'One Photo A Day: A Five Year Memory Blog' - Hari ini dalam sejarah lalat, 21 Disember 5 tahun yang lepas:

2009 - I took KLIA Ekspres train to KLIA and fly to Bandar Seri Begawan; 2010 - Heritage Tin Dredging (Kapal Korek Warisan) site at Tanjung Tualang; 2011 - KLCC LRT station; 2012 - Yaasir at Senai Airport; 2013 - the just arrived prizes from Coca Cola Malaysia (while I was in Madinah).

6 comments:

  1. Replies
    1. xkisahla atas tujuan ape ., sekurang2nye bgla sikit kredit ke ape.. kann ;(

      Delete
    2. Betul tu.. at least biarkan ajelah watermark tu.
      Sesetengah manusia tak fikir benda tu. Mrs. A pun ada kawan jenis amik jer... gambar kat FB kita pastu post buat citer sendiri macam gambar tu dia yang punya :-(. Bukanlah kata nak berkira tapi itukan budi bahasa namanya.

      Delete
  2. maknanya gambar dr blog ini adalah owsome

    ReplyDelete
  3. sedihnya.. ada juga yg copy paste info dr blog.hurm takda rasa bersalah

    ReplyDelete

Salam. Ini bukan blog langau. Sila komen secara berhemah.