Tuesday, 21 October 2014

SURAU KLIA SUDAH BERPINDAH JAUH KE ANJUNG TINJAU



SEMALAM saya sudah tiba di lapangan terbang antarabangsa KLIA dan sudah lama saya tidak kesana sejak ada LCCT dan sekarang KLIA2. Tiadalah banyak perubahan ketara kecuali surau yang telah dipindahkan ke belakang jauh di Anjung Tinjau tempat jin bertendang.



















6 comments:

  1. salam kenal ... actually ade another 2 surau kat arrival hall ... kat tepi kiri domestic arrival and lagik satu kat tepi kanan burger king sebelah international arrival sane ... me suka pegi yg kat arrival hall ni sebab malas nak menapak sampai ke anjung tinjau... jauh tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga cik kak Azra tuu. Oooh saya tidak tau ada surau sebelah burger king walopon perasan burger king itu. Iyalah kan, kalo dh ada yg dekat kenapa nak pergi yg jauh pule.

      Delete
  2. Owh semakin jauh jadiya ye.. kira macam terkebelakang sikit la kan?

    Yg pic awal tu beg besusun gitu, cantik plak sekali pandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade kawan ckp surau kat tingkat bawah (arrival) ade dekat je., tp mamat guard tu tunjuk wak yang jauh kat blkg yee., aptb ;-(

      Delete
  3. dah lama dah tak pergi klia. btw dah follow blog awak, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  4. xpergi KLIA pun sbbnya asik naik AA je so ke KLIA2 jee hihihihihih

    ReplyDelete

Salam. Ini bukan blog langau. Sila komen secara berhemah.