Monday, 27 October 2014

HABUAN CONTEST LAGI

Using the gift cards for the first time at Petronas Taman Rinting.

SEMALAM saya sudah menggunakan kad hadiah (baca: gift card) dari Petronas yang saya telah menangi dalam peraduan Hacks. Kali ini saya membeli ais krim pula.

aQi is holding the Drumsticks for me to take his photo for a new contest which will be expired soon.

10 comments:

  1. Murah rezeki 3lalat..
    Kalau saya entah bila ler boleh merasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aLhamdulillah mak, wak join suke suki jeer., Hee

      Delete
  2. Replies
    1. Hee. hanya johari saja yang kenal maniam., ;)

      Delete
  3. Hana ni tak reti la nak guna mesra card tu claim point dia. Biasa dgn bonus link. Madang je claim towel dah dekat 10 helai dah ku kumpul..

    ReplyDelete

Salam. Ini bukan blog langau. Sila komen secara berhemah.