Tuesday, 26 August 2014

LAMAN SENI SEKSYEN 7



SELEPAS dari Laman Seni Seksyen 2, saya terus ke Laman Seni Seksyen 7 pula. Laman Seni ini terletak di belakang deretan kedai juga di Jalan Plumbum R7/R, berdekatan dengan kedai pakaian Jakel Silk House dan taman tema i-City yang sangat popular itu.

Berbeza semasa saya tiba di Seksyen 2 yang hujan turun dengan lebat, di Seksyen 7 ini hujan baru saja berhenti dan orang ramai muda mudi pun ramai juga yang datang.

















5 comments:

  1. Replies
    1. Entahlah cikgu. Ada yang berbayar ada juga yang tidak berbayar. Hee.

      Delete
  2. Wahhh.. suasana macam ni lah yang saya teringin sangat nak pergi. Tapi jauh la plak. Entah tahun bila lah dapat sampai agaknya.

    ReplyDelete
  3. makin cantik lak lorong ni...ni yg rs nk snap2 jugak kat sini ni..

    ReplyDelete
  4. ahaa...x perlu nak pegi jauh..kat Shah Alam [un ada..baru gigih nak pegi Penang :-)
    Suka tgk gambar Wak berpayung tu..mmg berSENI :-)

    ReplyDelete

Salam. Ini bukan blog langau. Sila komen secara berhemah.